De medewerker huishoudelijke dienst komt voor in een middelgroot of groot loonbedrijf. De functie is gericht op het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in de verschillende algemene bedrijfsruimten (kantoren, kantine, sanitaire voorzieningen) en beperkt de werkplaats(en). Voorts is de medewerker huishoudelijke dienst verantwoordelijk voor het in de bedrijfskantine verstrekken van lunchvoorzieningen. De producten worden grotendeels uitgifte-bereid aangeleverd. Een beperkt deel vergt nadere bewerking: verwarmen, afbakken, frituren, opmaken e.d. aan de hand van eenduidige instructies en gebruikmakend van keukenapparatuur. Afrekenen gebeurt via pinbetaling aan de kassa.
Resultaatgebieden | Toegevoegde waarde | Resultaatindicatoren |
---|---|---|
Uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden |
|
|
Verantwoorde uitvoering schoonmaakwerkzaamheden |
|
|
Voorbereiding, uitgifte en bereiding catering |
|
|
Kassa-afhandeling |
|
|
Schone en hygiënische omgeving |
|
|
Registratie |
|
|